Lean trainer

Freelance Lean trainer voor verschillende gecertificeerde Lean trainingen: open  lean traineren incompany trainingen.

Als “beleaner” neem ik als lean trainer de groep mee in de Lean wereld. Ik laat ze Lean ervaren en inzien wat het oplevert. Gegarandeerd een energieke Lean training!

Lean is een bewezen managementfilosofie en systeem die klantwaarde centraal stelt. Het is een manier van werken waarbij alles en iedereen in de organisatie denkt en werkt in termen van continue verbeteren. Ze richten zich op het toevoegen van waarde in alle processen en het terugdringen van verspilling. Met het toepassen van Lean zorg je ervoor dat je elke dag slimmer, beter, efficiënter en effectiever werkt.

Mei An heeft een partnership samen met 12mprove en UPD. Ik train de gecertificeerde Orange Belt, Yellow Belt en Green Belt. zowel incompany als de open inschrijving. Kennismaken met Lean? Dat kan, neem dan contact met me op.

Naast lean trainer, ben ik ook Lean coach waarbij ik managers, teamleiders en teams faciliteer in hun lean reis. Ik doe dit op een speelse, coachende manier en vind het vooral belangrijk dat Lean in de organisatie wordt opgepakt. Met andere woorden: zelf aan de slag! Mijn persoonlijke uitdaging is om van iedereen een OEN te maken. OEN staat voor Open, Eerlijk en Nieuwsgierig.

Reacties van deelnemers:

Zelden ben ik met zoveel energie terug gekomen van een training. Mandy bruist. Ze is verfrissend, vernieuwend en bovenal kundig in haar vak. Mandy is gezond gedreven om haar kennis op een leuke manier aan mensen over te dragen. Ze beheerst de stof tot in de puntjes en is een goede en prettige leider. Als u een combinatie zoekt van Education, Empowerment & Entertainment dan bent u aan het juiste adres. (Katja Raaijmakers, communicatie medewerker)

 

Op een professionele, energieke, enthousiaste wijze neemt ze de hele groep mee in de Lean wereld. Inhoudelijk is de training een goede balans tussen theorie en praktijk, met leuke voorbeelden waar werkelijk iedereen mee aan de slag kan. Voor iedereen een aanrader! (Cindy van Liempd, first line monitoring)

 

Mandy is een professionele en energieke trainster. Mandy is iemand die je vertrouwen, opbouwende feedback geeft en iedere trainingsdag met veel passie voor de groep staat. Het voornaamste wat ik geleerd heb als perfectionist, is dat je juist van ‘fouten maken’ zoveel kan leren. In de vertrouwde omgeving die zij creëert is dit gelukt. (Esther van Iterson, projectmanager en manager bedijfsbureau)