Referenties

Mei An staat voor groei & leren. Dat geldt niet alleen voor mijn cliënten, maar ook voor mijzelf. Ik ontvang daarom graag feedback, zodat ik mijn diensten kan blijven optimaliseren. Hieronder kun je jouw ervaring bij en/of feedback over Mei An achterlaten.

Alvast bedankt!

Daarnaast is het heel waardevol voor potentieel nieuwe klanten fijn om te weten hoe ik als coach / trainer word ervaren door anderen. De meest recente staat helemaal onderaan. Veel plezier bij jouw keuze.

Mocht je meer reviews willen bekijken, kijk dan ook op Google.

8 gedachten over “Referenties

 1. Mei An heeft me onwijs geholpen met het aanrijken van praktische tools om anders met situaties om te gaan. We hebben samen geoefend, en daar heb ik zoveel aangehad. Ik ben een jaar in therapie geweest en merkte dat ik bepaalde dingen maar niet kon veranderen. Ik wist wel hoe het zat, maar toch bleef ik vervallen in oud gedrag, kon het gewoon niet anders doen op sommige vlakken.
  Ik heb nu twee coaching sesses gehad van Mei An en merk zo’n verschil in mijn houding, gedrag, en voel mezelf veel meer in control. Ze weet precies de kern te raken en rijkt tools aan waar je in het dagelijkse leven in de praktijk wat aan hebt. En ik was me al bewust van veel zaken, maar had niet de tools om het te veranderen, die heb ik nu wel. Ik ben er nog niet helemaal, maar ben ervan overtuigd dat nog een of twee sessies met Mei An een stuk verder in de gewenste richting brengen! Ik ben er verbaasd over hoe snel het veranderd!

  Mei An is ontzettend eerlijk, oprecht en ik voel me compleet op mijn gemak en veilig bij haar, ik schaam me niet om mijn verhaal te delen, om de dingen waar ik me normaal gesproken voor schaam te delen. Dat is denk ik heel belangrijk dat ze je dit gevoel geeft, want je moet echt eerlijk zijn, tot de kern komen, om iets echt aan te kunnen pakken.

  Bedankt Mei An!!

 2. Na een paar individuele coaching sessies kan ik nu beter verwoorden wat het voor mij betekent en hoe het mij heeft geholpen.

  Met lichte verwardheid en ongeloof heb ik de eerste keer aangebeld voor mijn coaching sessie bij Mei An: ik voelde wel dat er dingen in mijn leven niet klopten, niet lekker liepen, maar wist nog niet precies waar ik moest beginnen bij haar. Gek genoeg loopt het telkens vanzelf en komen de woorden soepel. Mandy weet telkens weer de nadruk op de juiste (vaak pijnlijke) plek te leggen en mij handvatten te geven waar ik zelf mee aan de slag kan. Dit doet ze heel prettig op haar éigen manier, waarbij ik merk dat het iedere keer op natuurlijke wijze ontstaat in het knusse kamertje waar we zitten! Al zijn de sessies vaak confronterend, ik loop elke keer met nieuwe inspiratie de deur uit.

  Ik heb tot nu toe uit elke sessie veel meer geleerd over mezelf dan ik had verwacht. Vaak zijn het inzichten die al een tijdje op de horizon lagen te wachten, maar nu hebben ze eindelijk een vorm gekregen waar ik daadwerkelijk wat mee kan.

  Dank je wel hiervoor, Mei An!

 3. Het mooiste van de coachingsessies met Mei An is dat zij mijn eerste vlakke coachingsvraag om heeft gezet in een andere coachingsvraag die de spijker op zijn kop sloeg. Die andere vraag was dé vraag die beantwoord moest worden.

  Dat maakte de sessie gelijk heel erg persoonlijk, waarbij de nadruk gelegd werd op: “Wat is jouw eigen kracht”.

  Door de sessies ben ik me veel meer bewust van mijn eigen kracht en acteer ik vanuit mijn eigen kracht.

  Het heeft mij geholpen om nog beter te presteren op mijn werk en privé leven.

  Mei An bedankt!

 4. Ik kijk met veel enthousiasme en plezier terug op de samenwerking met Mei An.
  Wat mij erg in haar aanpak aanspreekt is dat ze heel open en vrolijk het gesprek in gaat, ze geeft je gelijk een gevoel dat je in een vertrouwde omgeving bent.
  Hierdoor was ik in staat snel stappen in het proces te maken. Daarnaast weet ze door de juiste vragen te stellen, het probleem precies bloot te leggen.
  Ik weet nu beter waar ik goed in ben, waar mijn valkuilen in het denken liggen en hoe ik die tijdig kan pareren. Hier ga ik de rest van mijn leven van profiteren.
  Mei An, bedankt!

 5. Mei An is een energieke duizendpoot die haar vak bovengemiddeld verstaat.
  Mijn argwanende houding t.o.v. coaching vervloog nog binnen de eerste sessie.
  Wat je ook zoekt: rust, inspiratie, motivatie of gewoon een luisterend oor, Mei An regelt het. Ze is zo aanwezig als jij dat wenst. En wat ik wens: dat nog vele mensen hun weg naar Mei An vinden. Ze verdient het. En jijzelf ook.

 6. Zelf ben ik dagelijks bezig met het coachen van andere mensen. Het voelde daarom extra bijzonder om door iemand anders gecoacht te worden. Mei An heeft in slechts één sessie boven tafel gekregen wat mijn zoektocht/worsteling is en dat zo’n helder beeld gegeven dat ik het daarna kon accepteren en eigenlijk ook loslaten. Het voelde alsof er een last van mijn schouders viel. Ik was onder de indruk van haar scherpe en lichamelijke manier van coachen. Ze ziet erg goed wat er bij je gebeurt, juist datgene wat niét gezegd wordt. Dank je wel Mei An!

 7. Begin 2015 heb ik met Mei An een persoonlijk coaching traject gehad. Ik kende Mandy al als gedreven collega die zich volledig richt op wat jij komt leren / ontdekken voor jezelf. In enkele sessies zijn we samen gaan kijken naar het beantwoorden van mijn coachvraag. Wat mij daar bij opviel is dat Mandy alert is op wat je inhoudelijk zegt, aangevuld met een zeer scherp oog voor non-verbale communicatie. Iedere sessie was voorbereid en we liepen dan even door de voorgaande sessie heen als dat nuttig was om verder te komen en ook om stil te staan bij de voortgang die ik al gemaakt had.

  Mei An doet wat nodig is “in het moment” door in te gaan op wat jij zegt en op wat ze daarbij waarneemt. Ze confronteerde mij een aantal keer, heeft haar vragen gericht op het leren en heeft me tot inzichten gebracht die ik alleen niet zou hebben gehad. Dat geeft mij nu de gelegenheid om actie te nemen in de voor mij juiste richting. De ontspannen manier waarop dit allemaal gaat was zeer prettig.

  Door mijn eigen ervaring kan ik Mei An dan ook van harte aanbevelen voor een coaching traject. Als jij er voor gaat, zal Mei An zich voor jou volledig inzetten en al haar beschikbare vaardigheden toepassen om je tot een volgend level te brengen.

 8. Met veel enthousiasme, inspiratie en creativiteit heeft Mei An mijn collega’s en mij wegwijs en vertrouwd gemaakt met Lean. De basiskennis is mooi, maar de toegevoegde waarde van Mei An is dat zij die kennis levend en impactvol maakt. Zij geeft enorm veel energie. Met die inspiratie en bagage kunnen wij er als GreenBelter echt zelf mee aan de slag. Een belangrijke stap voor onze rol in onze organisatie ontwikkeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.