Programma Women Inner Connection

Vrouw zijn… wat betekent dat?

Inleiding in voorouderlijke kennis omtrent het vrouw zijn (m.n. de cyclische vrouwelijke natuur)

In deze training verbinden we westerse en oosterse visies om tot een dieper begrip te komen van wat het betekent om vrouw te zijn. Je krijgt een dieper zicht op welke fysieke en energetische processen zich afspelen tijdens de vrouwelijke cyclus (ook wanneer je niet meer fysiek menstrueert).

We staan stil bij vragen als:

  • Hoe kan je deze kennis integreren in je dagelijkse drukke leven?
  • Hoe kan je je meer verbinden met deze aloude kennis en gebruiken?
  • Je leert de 4 ritmes (innerlijke bewegingen) van je cyclus kennen en begrijpt welke vrouwelijke archetypes in elk van de fasen centraal staan.

Womp Steam Ritual

We gaan een eeuwenoud vrouwenritueel ervaren ter ondersteuning van een gezonde vrouwelijke chi (jouw vrouwelijke levenskracht), energetische heling van de onderbuik en oude ervaringen en herinneringen die opgeslagen liggen in dit meest primaire deel van ons celgeheugen.

Het Womb Steam Ritual bestaat uit een stoombad met ondersteunende kruiden specifiek voor de vrouwelijke schoot. We doen hierbij beroep op de kruiden- en elementenleer die medicijnvrouwen reeds eeuwenlang in zich dragen.

Dit vrouwenritueel brengt je op een zachte manier weer in contact met je bekken.

We zorgen voor een discrete manier, waarop we dit ritueel samen beoefenen. Hierdoor verbinden we ons nog krachtiger in het vrouwelijke veld. Vrouwen ervaren het Womb Steam Ritual vaak als een diep helende, verzachtende en verbindende ervaring.

Womp Healing Meditatie

Na het Womb Steam Ritual, waarin je op een ontspannen en zachte manier weer contact maakt met je vrouwelijke schoot, gaan we deze verbinding verdiepen via een meditatief proces. Sophia neemt je mee op een reis doorheen de onderbuik. In dit proces komen we (opniew) in contact met het cyclische aspect van de vrouwelijke natuur. Via een combinatie van ademwerk, ademen vanuit de onderbuik en visualisatie, ga je een reis aan in jouw diepste vrouwelijke zijn. Jouw innerlijke wijsheid brengt je precies daar waar je nu dient te zijn in jouw proces. Ook dit onderdeel is een intens en diep helend proces, waarin allerlei kan worden wakker gemaakt.