Organisatie coaching

CoachingOrganisatie coaching verhoogt de effectiviteit van individuen en dus organisaties.

Mei An’s combinatie van empathie, zakelijk inzicht en passie om het beste uit medewerkers en leidinggevenden te halen, wordt ingezet bij organisatie coaching. Hierbij richt Mei An zich op de intrinsieke motivatie en zorgt dat verantwoordelijkheden worden ervaren, genomen en met klasse wordt vastgehouden.

Middels 1-op-1 aandacht daagt Mei An de medewerkers en leidinggevenden uit om bewust naar zichzelf en hun manier van werken te kijken. Daarbij zet Mei An mensen aan het denken om te verbeteren. Oorzaken van ineffectief gedrag worden geïdentificeerd en aangepakt. De organisatie en de medewerkers worden te allen tijden verantwoordelijk gehouden voor de ontwikkeling. Deze coaching is immers bedoeld om duurzame, effectieve en productieve medewerkers en leidinggevenden te ontwikkelen, die functioneren vanuit hun eigen authenticiteit en hierdoor met plezier aan het werk zijn.

Mei An maakt hierbij gebruik van onder andere coaching, training, Lean management, Lean Six Sigma en verandermanagement.