Mambitieus

Voor de ambitieuze moeder die in balans wil zijn thuis, op het werk en met zichzelf. Omdat het een het ander niet hoeft uit te sluiten.

ambitieuze moeder - alle ballen in de luchtMambitieus is voor ambitieuze moeders die met de vraag lopen ‘hoe hou ik alle ballen hoog?!’ Mijn doel met Mambitieus is ambitieuze moeders met meer energie, effectiever en gelukkiger hun rollen te laten vervullen; zowel thuis als op het werk. Zodat zij sterker in hun schoenen staan en het leven in eigen handen nemen, meer genieten van de kleine dingen, minder stress en minder onrust ervaren en succesvoller zijn. Met andere woorden weten wie ze zijn en wat zij belangrijk vinden. Het helpt ze keuzes te maken.

Wat doet Mambitieus?

Mei An doet dit door middel van 1 op 1 coaching, een meerdaags programma, het schrijven van blogs en het organiseren van workshops. En uiteraard spreek ik graag over Mambitieus en mijn Mambitieuze leven tijdens de inspirational talks.

Ontstaan van Mambitieus

Mambitieus is ontstaan toen ik zelf overspannen werd als moeder met een carrière. Dat heeft veel met me gedaan en heeft er voor gezorgd dat ik Mambitieus heb opgezet. Ik heb me er volledig in verdiept en heb er mijn levenswerk van gemaakt. Vooral om andere ambitieuze moeders hierbij te begeleiden en te inspireren.

De kleine dingen in ons leven creëren ons geluk. Wij vrouwen – vooral de ambitieuze moeders onder ons – maken het ons niet altijd even gemakkelijk. Soms zou het toch zo fijn zijn om even afstand te nemen om te kunnen reflecteren. Hoe gaat het eigenlijk met mij? Waar heb ik behoefte aan? Wat wil ik?

Op de rem trappen, reflecteren en aandacht aan jezelf besteden. Dat gebeurt (bijna) niet meer. En dat is juist waar we zo naar verlangen. Stilstaan bij vragen als ‘wie ben ik?’, ‘waar sta ik voor?’, ‘waar liggen mijn grenzen?’, ‘hoe ga ik om met alle verwachtingen van iedereen om me heen?’ ‘hoe geef ik genoeg ruimte aan de persoon die ik ben met mijn behoeftes?’

Zo is Mambitieus ontstaan! Een nieuwe term voor de moeder die haar ambities niet onder stoelen of banken steekt. Een stoere vrouw die haar werk, het moederschap, haar (sociale) leven onder controle wil hebben. Leven met haar mambities!

Mambitieus is nu ook te volgen op Instagram en Facebook

 

 

 

3 gedachten over “Mambitieus

  1. Een echte aanrader voor ambitieuze moeders die zichzelf wel eens verliezen door alle drukte van een goede baan en kids thuis. Daarnaast een leuk sociaal leven te hebben. Ik heb er ontzettend veel van geleerd en erg veel aan gehad. Ik kon de wereld weer aan na deze waanzinnig leuke en leervolle cursus van Mandy! Dus ik zeg inschrijven maar..

  2. Dé training voor als je op zoek bent naar de juiste balans tussen je baan en thuis, jezelf niet (meer) uit het oog wil verliezen door de drukte van het leven en met kleine handvatten grip op bepaalde situaties te krijgen! Ik heb er veel aan (gehad)!

  3. De training heb ik als zeer waardevol ervaren. Als werkende moeder met 2 kleine kinderen kan het een uitdaging zijn om alle ballen in de lucht te houden. Door mambitieus weet ik nu welke ballen ik wanneer even los kan laten.
    Mandy is een authentieke en betrokken coach. Echt een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.