Mambitieus Gastbloggers

Als ambitieuze moeder is en blijft het een uitdaging om alle ballen hoog te houden en jezelf niet te verliezen in alle drukte en stress. Samen met Mandy Phoa schrijven ambitieuze moeders op herkenbare, inspirerende en grappige manier over hun leven als ambitieuze moeders. Om op die manier de ambitieuze moeders nog meer te inspireren. Graag stel ik de vaste Mambitieus gastbloggers op deze pagina aan jullie voor. Ik hoor graag wat je er van vindt, wat je al dan niet inspireert en waarover jij graag meer zou willen lezen. Veel plezier met het lezen van de blogs.

De Mambitieus gastbloggers gebruiken een pseudoniem.

Gastblogger Zeemeermama

De ene helft van mij leeft al zo’n 40 jaar op het vaste land en beweegt zich met plezier in een zakelijke omgeving. De andere, magische helft, ontstond pas toen ik kinderen kreeg. Dat deel van mij glanst in de zon en geniet van spelen in de golven met mijn kleintjes. Het zijn twee werelden waarin ik graag leef, maar die niet altijd makkelijk te verenigen zijn.

Blogs van Zeemeermama

Gastblogger Josefien

Moeder van 3 kinderen, vrouw van een weekend-man, 32-urige werknemer, coach, hondenbezitter, kookgek en sociaal dier. Hoe ik probeer te jongleren met al deze ballen en geregeld onderuit ga lees je in mijn gastblogs.