Maak het visueel | zakelijk tekenen

De kracht van zakelijk tekenen is enorm groot. Start met visualiseren! Eén beeld zegt ten slotte meer dan 1000 woorden. Met eenvoudige tekeningen kun je complexe zaken vaak een stuk inzichtelijker en leuker maken. In deze workshop leer je eenvoudig te tekenen en krijg je de basis van zakelijk tekenen bij.

Leuke en inspirerende ideeën borrelen op wanneer ik teken. Dat niet alleen… Ik communiceer effectiever, sneller en veel leuker door te tekenen. Ik krijg er veel leuke reacties op en merk dat meer mensen graag gebruik zouden willen maken van het tekenen. En ik ben er van overtuigd dat iedereen kan tekenen, ook jij!

Deze workshop zakelijk tekenen is interessant voor iedere medewerker in een organisatie die helder wil communiceren. Op die manier zullen mensen beter begrijpen en onthouden wat je communiceert.

Je leert de basis van het zakelijk tekenen zodat je het meteen kunt toepassen. Het is een interactieve workshop wat verspreid wordt over twee momenten van 2 uur.

Tijdens de training leer je:

  • Met simpele vormen, lijnen en symbolen een eigen visuele taal te ontwikkelen
  • Jouw creatief denken weer aan te zetten
  • Visualisaties maken die prikkelen en overtuigen
  • Dat jij kunt tekenen en dat dat heel erg leuk is

Wanneer?

Er staat nog geen datum gepland.

Waar?

Online via Zoom Pro

Prijs?

€ 125,00 excl. BTW voor de online workshop

Voor wie?

Voor iedereen die graag effectiever, sneller en leuker wil communiceren. Eigenlijk is deze workshop voor iedereen aan te raden! Uitstekend voor trainers, (agile) coaches, (project)managers en leidinggevenden.

Aanmelden?

Wil je ook meer tekenen en doe je mee? Meld je dan gauw aan via info@meian.nl. Dan laat ik je z.s.m. meer weten over deze creatieve online workshop!

Reacties van deelnemers:

“Het is ontzettend leuk om met de tips van Mandy te leren tekenen. Je krijgt goede tips om lastige zaken simpel te tekenen. Dit maakt het voor anderen makkelijker om het te begrijpen. Tekeningen/plaatjes zorgen er ook voor dat het beter blijft hangen. En je houdt meer en langer de aandacht van je publiek/collega’s. Het was ook heel erg leuk om met collega’s samen te doen! “,  Chantal Waarma

“Het was heel erg leuk en leerzaam! En ook online is dit een hele leuke workshop en dat gaat prima. Je leert op heel eenvoudige wijze woord in beeld te brengen, met hele simpele tekenwijzes.”, Helmy van Baal (over de online workshop)

zakelijk tekenen