Haal meer uit jezelf met NLP

Tijdens deze training leer je wat NLP is en leer je vooral die technieken die je goed (voor jezelf) kunt gebruiken. De training is vooral een “doe-training”. Met de aangereikte begrippen en technieken ga je snel aan de slag met jezelf en datgene wat je wilt ontwikkelen!

Na de training heb je meer inzicht in jezelf en ben je beter in staat bij jezelf verandering op gang te brengen. Veranderingen die je in staat stellen je persoonlijke (en zakelijke) doelen makkelijker te bereiken. Er wordt gewerkt met groepen van maximaal 12 personen, zodat iedereen aan de beurt komt en voldoende begeleiding krijgt. Voor deze training is een trainingsmap samengesteld met theorie en huiswerkopdrachten. Het is de bedoeling dat je tussen de geplande lessen door met de aangereikte stof aan de slag gaat, alleen of samen met een andere deelnemer.

Wil jij ook:
• Effectiever communiceren en handelen
• Leren goed contact te maken met anderen
• De kwaliteiten in jezelf en in de ander ervaren en stimuleren: feedback geven en ontvangen
• Weten waar jij voor staat en wat je wilt bereiken
• Je onderbewuste vóór je laten werken in plaats van tegen je (gevoel versus ratio)
• Kennismaken met de NLP techniek en het NLP gesprek
• Meer zelfvertrouwen ervaren

NLP
NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. NLP is een praktische techniek die kan worden ingezet in elke situatie waar menselijke communicatie van belang is. Dus zowel in privé als in zakelijke situaties. Het geeft ons inzicht in de wijze waarop we informatie ontvangen, in ons geheugen opslaan en hoe dat vervolgens ons gedrag beïnvloedt en dat van de ander. Het geeft ons o.a. inzicht waar bepaalde gevoelens bij ons vandaan komen en waarom we sommige dingen doen of juist laten.
Inzicht in de wisselwerking tussen onze gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedragingen stelt ons in staat deze op een positieve manier te beïnvloeden. NLP geeft ons concrete technieken hoe we mentaal, emotioneel en fysiek in balans kunnen komen en hoe we effectiever kunnen communiceren.

De rode draad
De rode draad van de training is jouw persoonlijke groei.

Na een inleidende les over wat NLP precies is en wat je er zoal mee kunt doen stel je je eigen doel op: wat wil je voor jezelf (met deze training) bereiken?
Vervolgens wordt er elke les een nieuwe NLP theorie en techniek aangereikt die je toepast op het bereiken van je doel.
Op deze wijze wordt het geleerde snel geïntegreerd, zodat het ook daadwerkelijk voor je gaat werken!

Deze training wordt in samenwerking gegeven met Crealon, academie voor NLP en coaching. Onze ervaring leert ons dat heel wat deelnemers gedurende de training er in slagen hun doelen geheel of gedeeltelijk te realiseren. In ieder geval hebben alle deelnemers een duidelijke groei bij zichzelf ervaren.

Ervaar het ook en schrijf je in!

Trainingsduur
8 lessen van 19.30 – 22.00 uur

Startdatum
Er staat op dit moment (nog) geen volgende training gepland. Stuur een mail naar info@meian.nl als je op de hoogte gehouden wilt worden.

Locatie
Mei An coaching training & inspiratie
Amsteldijk 87A te Amstelveen

Doelgroep
Deze training is voor iedereen toegankelijk mits de deelnemer minstens over een MBO denk- en werkniveau beschikt.

Prijs
Particulieren: € 500,00 incl. BTW
Bedrijven: € 500,00 excl. BTW
De prijs is inclusief de trainingsmap, thee en koffie. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen.

Docent
Mandy Phoa

Informatie & Inschrijving
Neem contact op met Mei An via info@meian.nl