Coaching algemeen

Coaching & GroeiCoaching is dé manier om je bewust te worden van wie je bent, waarom je bepaalde dingen doet en wat maakt dat je reageert zoals je reageert.

Coaching is als het ware een ontdekkingsreis naar jezelf. Hoe meer je over je zelf te weten komt, hoe sterker jouw zelfbeeld wordt en hoe lekkerder je in je vel komt te zitten. Bij Mei An word je in beweging gebracht om die ontdekkingsreis aan te gaan om het beste uit jezelf te halen.

Waarom Mei An?

Mei An biedt coaching aan voor zowel jezelf en je team. Zij speelt hierbij met meerdere (interventie)stijlen: de ene keer meer accepterend en analyserend en de andere keer meer provocerend en confronterend. Ze maakt hier op natuurlijke wijze een keuze in welke het beste bij de coachee past. Voorop staat dat de coachee inzichten krijgt, zich bewust wordt en de pijn of het verlangen voelt om hier iets mee te doen. Merk je dat je slecht in je vel zit of zelfs (op het randje van) overspannen bent, dan is het tijd om in jezelf te investeren.

Durf jij de ontdekking aan?

Waar?

Mei An ontvangt haar coachees in haar praktijkruimte in Amstelveen (aan de rand van Amsterdam). Indien wenselijk, kan zij ook naar andere locaties uitwijken. Ook is er de mogelijkheid om on the job coaching te krijgen; waarbij op het moment zelf wordt gecoacht. Dit kan met name interessant zijn voor leidinggevenden (in relatie met hun team) of wanneer er behoefte is aan lean coaching.

Het gaat niet om wat je doet, maar om wie je bent