Coachend Leiderschap

De meest energieke en inspirerende training over coachend leiderschap voor leidinggevenden die het beste uit hun medewerkers en zichzelf willen halen.

Organisaties en hun medewerkers hebben behoefte aan leidinggevenden met coachende eigenschappen, ze mogen zichtbaar zijn op de werkvloer en vooral een goede omgeving creëren waarin medewerkers blij en succesvol (kunnen) zijn.

Jehyun Sung

Tijdens de training coachend leiderschap leer je in 5,5 dag coachend leiding te geven. In plaats van opdrachten en taken te verdelen, leer je het team te faciliteren en inspireren om een bijdrage te leveren aan de doelen van de organisatie. Vanuit vertrouwen groeit de zelfsturing en gevoel voor verantwoordelijkheid bij jouw medewerkers. Doordat jij de touwtjes niet meer zo strak in handen hoeft te houden, krijg je meer ruimte voor de verdere ontwikkeling van je team én jezelf.

“Om leiding te geven aan anderen, moet je eerst leiding leren geven aan jezelf” , Peter Drucker

Organisaties en vooral hun medewerkers hebben behoefte aan leidinggevenden met coachende eigenschappen. Dat leidinggevenden zichtbaar zijn op de werkvloer en vooral een goede omgeving creëren waarin medewerkers blij en succesvol (kunnen) zijn.

Tijdens de training coachend leiderschap ontdekken de deelnemers hun eigen stijl als leidinggevende en optimaliseren ze deze. Op die manier kunnen zij hun medewerkers en dus hun team optimaal ondersteunen en inspireren.

We beginnen met jou als persoon. Jij bent ten slotte jouw instrument als leidinggevende. Zoals managementgoeroe Peter Drucker mooi beschrijft

“Om leiding te geven aan anderen, moet je eerst leiding leren geven aan jezelf”.

Van daaruit gaan we aan de slag met ‘de coach en inspirator in jou’. Je leert coachende vaardigheden en jouw medewerkers in hun kracht te zetten door hun talent te benutten. Dit heeft een positief effect op de werksfeer, de werkdruk en op het behalen van de doelstellingen. Na afloop van de training ben je niet alleen een goede leidinggevende, maar ook coach én inspirator!

OPBOUW TRAINING

Deze training bestaat uit 5 dagen training en 1 terugkom middag voor maximaal 12 personen op een externe trainingslocatie. Er zullen iedere dag twee trainers aanwezig zijn zodat er voldoende persoonlijke aandacht is. Daarnaast benutten we de kracht van de groep; er is veel ruimte voor interactie, ervaringsuitwisseling en de kracht van feedback. Tussen de trainingsdagen zitten een aantal weken tussen om het geleerde op je te laten inwerken en om er meteen mee aan de slag te gaan. Na iedere trainingsdag krijg je opdrachten mee om het geleerde daadwerkelijk toe te passen. Op die manier bereid je je voor op de daaropvolgende trainingsdag en leer je stap voor stap wie je bent als coachend leidinggevende en hoe je dat op de voor jou beste manier kunt zijn.

Klik hier voor meer informatie over de invulling van het programma.

Ervaar het ook en schrijf je in! VOL = VOL

Wanneer?

De eerstvolgende training vindt plaats op de volgende maandagen in in Zuid Nederland, Berlicum:

Dag 1: 26 september 2022
Dag 2: 24 oktober 2022
Dag 3: 28 november 2022
Dag 4: 9 januari 2023
Dag 5: 6 februari 2023
Dag 6: 13 maart 2023 (ochtend)

LOCATIE: Het coach-atelier in Berlicum (vlakbij Den Bosch)

In 2023 vindt de training plaats op de donderdag in Noord Nederland, Amstelveen:

Dag 1: 16 maart 2023
Dag 2: 13 april 2023
Dag 3: 11 mei 2023
Dag 4: 8 juni 2013
Dag 5: 6 juni 2023
Dag 6: 31 augustus 2023 (dagdeel)

LOCATIE: Mei An in Amstelveen

Locatie
Training 2022/2023: Het Coach-atelier in Berlicum (vlakbij Den Bosch)

Training 2023: Mei An in Amstelveen

Doelgroep

Deze training is voor leidinggevenden die die het beste uit hun medewerkers en zichzelf willen halen.

Trainer

Mei An Phoa (hoofdtrainer)

Hanna Neys

Gert Jan Groen (trainingsacteur)

Investering & inschrijving

Jouw investering voor deze training: € 2.995,- p.p.
Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met Mei An via info@meian.nl