Mei An trouwt!

Als trouwambtenaar, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand (Babs), sta ik klaar om van jullie trouwdag, partnerregistratie of ceremonie een onvergetelijk moment te maken. Ik vond namelijk veel ceremonies saai. Het kan anders, losser, grappiger, jonger en vooral persoonlijker. Daarom ben ik babs geworden! Mei An trouwt

Film Mei An trouwt

Trouwambtenaar Mei An trouwtPassend bij mijn visie om meer mensen te laten glimlachen, voel ik me zeer vereerd om als trouwambtenaar / babs twee mensen die dol op elkaar zijn te mogen trouwen of als partners te registreren en hun dag te vullen met glimlachen.

Hoe bijzonder is het om onderdeel te mogen zijn van het belangrijkste moment waarop twee mensen voor elkaar kiezen! De variatie aan mensen – en dus ook wensen – maakt het vak mooi. Iedere keer is een huwelijk weer anders en dus de ceremonie ook. Samen ga ik met jullie – het bruidspaar – op zoek naar jullie wensen voor deze bijzondere dag. Zodat deze dag wordt ingevuld zoals jullie dat zelf willen; heel persoonlijk, ontspannen, uitgebreid (met speeches en/of muziek) of juist heel simpel of zakelijk. Het kan allemaal!

Door mijn aanwezigheid hebben jullie in ieder geval een zeer enthousiaste trouwambtenaar met veel energie. Door mijn coaching achtergrond weet ik goed te doorgronden met wat voor mensen ik te maken heb. Dit probeer ik in mijn speech zo goed mogelijk naar voren te brengen zodat het echt persoonlijk wordt. Zelfs de intake wordt als zeer bijzonder ervaren.

Het gaat er mij vooral om het bruidspaar te leren kennen en deze feestelijke dag zodanig in te vullen dat het voor jullie een mooi, bijzonder en onvergetelijk moment wordt met veel (glim)lachende gezichten!

Wil je kennismaken of meteen een datum vastleggen? Neem dan contact met me op! Voor 2018 zit ik helemaal vol geboekt. Voor 2019 is er nog plek!

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de plek waar jullie gaan trouwen en afhankelijk van jullie specifieke wensen. Na een eerste telefoongesprek kan ik dit verder specificeren.
Indicatie van het tarief in Nederland is € 995,00 inclusief BTW (voor een huwelijk in Nederland en in de Nederlandse taal) plus de reiskosten.

Voor een huwelijk in het Engels reken ik € 100,00 extra. (afhankelijk van diverse omstandigheden).

Voor huwelijken in het buitenland hanteer ik in principe – ook afhankelijk van de specifieke wensen – € 950,00 plus reis- en verblijfskosten. Reis uren reken ik niet.

Bij deze bedragen hoort natuurlijk het intake gesprek van 2 uur, het schrijven en volledig uitwerken van een persoonlijke compleet op maat gesneden toespraak waarin indien wenselijk ook sprekers, muzikanten of iets dergelijks de ruimte krijgen om invulling te geven aan jullie ceremonie en uiteraard de ceremonie zelf. Plus een waardevol cadeau als herinnering.

Goede ervaringen heb ik met de volgende fotografen en videografen. Doe er je voordeel mee…

Susan Susan

Matchmakers of Memories

Anne van Zantwijk

The Film Dudes

Bruidbeeld

1 gedachte op “Mei An trouwt!

  1. Mandy Phoa was de ambtenaar voor ons huwelijk in juni 2016. Van te voren is ze langs gekomen bij ons thuis en hebben we een prachtig en emotioneel gesprek gehad over waarom wij voor elkaar hebben gekozen. Zo passeerde alle ins en outs van onze relatie de revue. We merkte direct dat ze alles tot in de puntjes had voorbereid en veel ervaring heeft.
    Op de dag zelf gaf ze ons rust en vertrouwen. De ceremonie zelf was briljant en tot in de puntjes verzorgd. De combinatie van haar woorden met die van de familie was perfect. De ceremonie was geweldig ingedeeld. Ook kan ze erg grappig zijn. Er waren geen overlappende verhalen of teveel herhalingen van dezelfde feitjes, daar zorgt Mandy wel voor. Haar prachtige glimlach en de warmte die ze uitstraalde gaf een extra dimensie aan de dag. Als ik het over mocht doen zou ik direct weer voor Mandy kiezen. Een absolute aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.