Loopbaan coaching

Met loopbaan coaching bij Mei An neem je zelf het heft in handen om datgene te doen wat écht bij je past en waardoor je met veel plezier succesvol kunt zijn in je werk. Ga met Mei An op zoek naar jouw drijfveren, wensen en dromen.

Als je geen plezier meer hebt in je werk en geen voldoening meer haalt uit je werk, is het tijd om je ontdekkingsreis met behulp van loopbaan coaching naar ‘wat wil ik nu echt?’ te starten. Door op zoek te gaan naar ‘wie ben ik, wat wil ik en wat vind ik belangrijk in mijn werk?’, wordt jouw ideale baan steeds meer inzichtelijk.

Het grootste deel van jouw leven ben je aan het werk; het zou toch zonde zijn om het merendeel van jouw leven zonder enig plezier naar je werk te gaan? Neem het heft in eigen handen! Maak een afspraak voor een individueel coach traject bij Mei An.

loopbaan coaching

Zelfreflectie

In minstens twee sessies wordt inzichtelijk wat de voor jou ideale baan is. Hierbij wordt gekeken naar wat jouw waarden zijn en wat jouw visie in jouw werk is. Dit maakt dat je veel bewuster jouw carrière invult en ook doelgerichter zult zijn bij een sollicitatiegesprek, je huidige baan en bij het doorlopen van jouw loopbaan. Aan het einde van het onderdeel zelfreflectie heb je een Persoonlijk Carrière Plan (PCP), wat je voor de rest van jouw carrière als leidraad kunt gebruiken en waardoor je doelgerichter kunt zijn.

Sollicitatie voorbereiding

Bij de sollicitatie voorbereiding wordt aandacht besteed aan het maken en/of optimaliseren van jouw CV. Belangrijk hierbij is dat jij – als professional – weet wie je bent en dat dit goed naar voren komt. Daarnaast is het mogelijk om sollicitatiegesprekken voor te bereiden en te oefenen. Hierbij wordt gelet op verbale en non verbale communicatie. Middels coaching en praktische feedback wordt jouw sollicitatie compleet voorbereid.